Ronald Lubbers (foto FC Emmen).
Ronald Lubbers (foto FC Emmen).

Ronald Lubbers langer afwezig bij FC Emmen

Algemeen

EMMEN - Ronald Lubbers keert voorlopig nog niet terug als voorzitter van FC Emmen. Zijn herstel heeft meer tijd nodig.

Op 14 maart werd bekend dat Lubbers om gezondheidsredenen genoodzaakt was om zijn taken bij FC Emmen neer te leggen. Inmiddels zijn er volgens de club ‘positieve tekenen’ maar is ook duidelijk dat het herstel meer tijd vergt. Lubbers zal dan ook zeker tot en met 31 augustus volledige afstand houden. 

Lubbers heeft laten weten zich gesterkt te voelen door de vele blijken van medeleven die hij heeft ontvangen. ,,Het waren er zoveel dat ik niet overal op heb kunnen reageren en via deze weg wil ik laten weten dat het mij ontzettend goed heeft gedaan”, aldus Lubbers op de website van de club. Hij volgt met vertrouwen, maar op afstand, de ontwikkelingen van FC Emmen in de play-offs. ,,Ik weet dat Dick en zijn mannen er alles aan doen om ons ook volgend seizoen op het hoogste niveau te laten acteren.”

De taken van de voorzitter zijn in de achterliggende periode door de Raad van Commissarissen en het bestuur van FC Emmen opgepakt. Dit zal de komende periode zo blijven. De bestuurders van FC Emmen zijn bezig met het selectieproces voor de sleutelposities van de club en hierover verwachten zij op korte termijn een update te kunnen geven.